Treningsstrikk

Treningsstrikk

 

Treningsstrikker er noe av det nyeste innen trening. Og det skaper en helt ny vinkel på hvordan du kan sette opp øktene dine. Her er det bare fantasien som setter grenser. Men hva er egentlig en treningsstrikk? Hva slags typer finnes og burde du ha en? I denne artikkelen skal vi snakke om hvordan du kan bruke en mest effektivt og hvorfor de er så i vinden som de er om dagen. 

treningsstrikk

Det finnes knapt en muskel som ikke kan trenes av en treningsstrikk. De er utrolig enkle å bruke og det kan så og si nesten ikke skje skader når man bruker dem, grunnet at motstanden er så lav og vekt er basert på din egen kroppsvekt og motstand du selv legger på dine egne muskler. Det er ikke rart nordmenn har falt pladask for dette produktet, det er nemlig for bra til å være sant.

En treningsstrikk har den klare fordelen at den er superpraktisk. Den veier veldig lite og kan rulles sammen slik at den nesten ikke tar plass. Du kan enkelt ta med treningsstrikken på ferien eller på helgetur til familien, slik at du hele tiden kan trene målrettet selv om du er langt hjemmefra. På løpeturen kan du ha en treningsstrikk i lomma, hvis du vil snike inn litt styrketrening underveis på ruten.

Liker du bedre å trene på stuegulvet, slipper du å dra med deg tunge håndvekter som bare er i veien eller tar plass i skapet.

Sammenlignet med et medlemskap på treningssenteret, er en treningsstrikk dessuten en billig investering.

Du kan finne treningsstrikker av to forskjellige typer hos oss. Disse har svært høy kvalitet og er testet av flere idrettsutøvere som viva arbeider med. Bla. Norgesmestere i Hockey og OL utøvere i Roing.

Her er våre strikker:

3 pack treningsstrikk: https://vivagun.no/products/viva-treningsstrikk

Treningsstrikk for belastning:  https://vivagun.no/products/treningsstrikker

 

Man kan nå finne haugevis av treningsstrikker på nettet av forskjellig kvalitet. Dette er et billig produkt men det er ikke grunn til å kjøpe noe av dårlig kvalitet av den grunn. Viva satser alltid på kvalitet. Om du er i ferd med å kjøpe din første treningsstrikk så er det viktig å huske at billig blir ofte dyrt i lengden. Selvfølgelig, skal du trene intensivt i flere måneder mot neste sommer for å få sprettrumpe så kan en til 99kr holde deg i en måned kanskje, men vi anbefaler å få for et litt mer solid alternativ.

Treningsstrikk

Er du på jakt etter en sterk og veltrent kropp, er en treningsstrikk det perfekte redskapet. Når du trener med strikk, er du sikker på at du bevarer motstanden gjennom hele øvelsen. og du utfordrer samtidig et hav av muskler som må kjempe for å holde stabiliteten når strikken er stram. Du aktiverer også automatisk magemusklene underveis ved hjelp av motstanden i treningsstrikken.

Sliter du med en skade, så er trening med strikk bra, fordi du kan bygge opp musklene langsomt med mild motstand, uten å overbelaste kroppen.

Selv om dette er et ganske enkelt produkt å forstå, så ligger det mye under overflaten. Det er viktig å gjøre litt research før du kjøper, så vi anbefaler å ta en titt på produktbeskrivelsen og reviews før kjøp. Sjekk ut noen enkle Youtube videoer slik at du skjønner hvordan man effektivt kan bruke et slikt produkt.