Hvordan holde treningen gående når gymmen er stengt?

Hvordan holde treningen gående når gymmen er stengt?

Ett år har gått siden covid - 19 inntraff Norge. Vaksinene er på vei, men det er fortsatt stor usikkerhet rundt når samfunnet går tilbake til det normale. Går det noen gang tilbake til det normale?

På dette tidspunktet kan man spørre seg selv; hva blir i det hele tatt det nye normale?

Siden du klikket på linken er du garantert interessert i temaet rundt gym, og alt som angår problemet med å holde treningen gående når vektene er låst inne på din kjære lokale gym. Ingen kan si med sikkerhet når det åpnes igjen (må poengteres at det nå snakkes om Oslo). 

Mange bygger sunne vaner rundt gymmen. Man blir avhengig av et sted der du kan komme "IN THE ZONE", og resten bare skjer av seg selv. Når gymmen er stengt blir plutselig denne sonen av positive vaner borte fra livet. Og man aner ikke når det åpner igjen. Plutselig må man danne vaner rundt fysisk aktivitet ute eller i stuen, men man oppnår ikke de samme resultatene eller følelsen av fremgang etter 25 pushups mellom zoom møtene.

En vane er ofte vond å vende. Gymmen tilbyr en av de beste vanene man kan tillegge seg og det er merkelig for mange å skulle vende seg av å gå til vektene. Når man skal få muligheten til å plukke dem opp igjen er uvisst, og dermed anbefaler vi å se etter nye vaner som kan gjøre denne usikre tiden litt lysere!

Se treningstimer på Youtube

Dette er et av de beste tipsene jeg har å komme med. Det er mange millioner videoer der ute som man kan følge til punkt og prikke slik at du får pulsen opp i stua. Bare søk opp hvordan du har lyst til å trene (de beste treffene kommer nok om du søker på engelsk) og start en økt!

Finn en lokal park

De siste årene har det dukket opp mange ute parker der man kan drive med egenvektstrening. Disse tilbyr en fantastisk mulighet for dannelse av en ny sone! Lag en vane med å gå innom denne parken på vei til og fra butikken slik at du får inn noen armhevninger hver dag. Før du vet ord av det går du dit automatisk og har blir sterkere i håndbak enn du var for 1 år siden!

Restituer

Det er viktig når du kommer tilbake til en rutine med fysisk aktivitet at du husker på at restitusjon er svært viktig! På vår nettbutikk tilbyr vi massasjepistoler til en veldig lav pris, og disse er fantastiske for å restituere raskt, slik at du kan ta de 20 armhevningene hver dag! Sjekk ut en av våre massasjepistoler nå! Og finn den som passer deg best! En massasjepistol er en investering i god helse, og er kanskje den lille dytten du trenger for å komme tilbake på trenings-toget.