Om Oss

 STARTEN

Startet i slutten av 2020. To barndomsvenner fra Asker satte opp første utkast til nettsiden over natten og våknet til 5 solgte morgningen etter. Vi er stolte av å kunne si at VivaGun nå det største frittstående massasjepistolmerket fra og i Norge.

MÅLET

Vårt mål har hele veien vært å gi alle ivrige sport utøvere, eventyrlystene sjeler og stressede arbeidsjern med høye skuldre en kompanjong som kan løsne litt på de stive og støle musklene, slik at man kan gi jernet neste økt og arbeidsdag. Og dermed ble ideen bak VivaGun formet. En massasjepistol er virkelig et verktøy som gjør livet bedre, og vi jobber hver eneste dag for å få Vivagun til å bli et stempel hos den norske husstand, på lik linje som ostehøvler.

VEIEN VIDERE

Vi ønsker å utvikle VivaGun til mer en bare massasjepistoler. Vi kan ikke takke våre kunder nok for hvor denne reisen har ført oss fra en ide til en stor bedrift men mange ansatte og masse nye spennende prosjekter. Fremmover kan det ventes flere nye og spennende produkter fra oss, og kanskje noen større forandringer for det bedre. Nedenfor er grunnleggerne av VivaGun. 
Sebastian VivaGun

Sebastian Bjerkeli - CMO 

David VivaGun

David Melien - CEO