5 grunner til hvorfor en Vivagun massasjepistol vil forandre livet ditt.

Vi ønsker å introdusere deg for en livsendrende opplevelse. Vivagun massasjepistolen, din nøkkel til umiddelbar lindring, avslapning og revitalisering. Vi forstår viktigheten av velvære i en travel hverdag, uansett hva livet kaster din vei.

Utforsk hvordan Vivagun massasjepistolen kan berike livet ditt med avslapning, smertelindring og økt komfort, uansett hvor du er og hva du gjør. Velkommen til en verden av velvære, velkommen til Vivagun!


Oppdag hemmeligheten bak en smertefri, stressfri og energifylt livsstil med massasjepistolens helsefordeler!

#1

#1 - Stressreduskjon i hverdagen

Med massasjepistolen kan du enkelt slippe taket på spenninger og stress som bygger seg opp i kroppen din. Øyeblikkene du tilbringer med massasjepistolen blir et verdifullt pusterom i en travel hverdag. De kraftige massasjer fra pistolen løser opp spenninger i musklene dine, og den beroligende vibrasjonen sender bølger av avslapning gjennom hele kroppen din.


Disse daglige øyeblikkene av velvære blir ikke bare en måte å lindre stress på, men de gir deg også tid til å puste, reflektere og gjenopprette din mentale balanse. Du vil oppdage at du er bedre rustet til å takle utfordringene i hverdagen med en følelse av ro og klarhet som kommer fra å ha investert i din egen velvære.

Karin Brekke Sunde

Vivagun Prime 3.0 fungerer svært bra. Rikt utstyrt med ekstra deler som gir en god mulighet for å oppnå ønsket massasje. Anbefales sterkt. Verdt prisen og rask levering.

#2 - Økt mobilitet og fleksibilitet

Det beste med massasjepistolen er at den gir deg kontroll over din egen helse og velvære. Du kan enkelt integrere korte massasjesesjoner i din daglige rutine, enten det er før eller etter trening, i pausene på jobben eller til og med mens du ser på TV. Dette gjør det enkelt å opprettholde muskelhelsen og fleksibiliteten uansett hvor du er.


Så, uavhengig av din livsstil, gir Vivagun massasjepistolen deg verktøyene du trenger for å opprettholde eller forbedre din muskulære mobilitet og fleksibilitet. Det er på tide å frigjøre potensialet i din kropp og gi deg selv friheten til å bevege deg smidig gjennom livet.

Egil Røyseth 

Vi er meget godt fornøyd med produktet. Det er brukt på skulder, nakke og leggmuskler. Skulder og nakke smertene er vesentlig redusert, og forhåpentlig helt borte i nær fremtid! Vi vil anbefale produktet basert på egne erfaringer. Vennlig hilsen Egil Røyseth

#2

#3

#3 - Øk din totale livskvalitet

Smertefulle muskelspenninger og ømhet kan være en konstant distraksjon og en kilde til ubehag i dagliglivet. Det kan påvirke din evne til å utføre daglige oppgaver, trene, eller til og med redusere din glede ved å utforske nye opplevelser.

Massasjepistolen gir deg en følelse av avslapning og indre balanse som forbedrer ditt mentale velvære. Du vil føle deg mer energisk, gladere og mer i stand til å takle livets utfordringer.

Tenk deg å våkne om morgenen uten rygg- eller nakkesmerter, være klar for en produktiv dag på jobben, og deretter ha nok energi til å tilbringe kvalitetstid med familie og venner om kvelden. Dette er hva Vivagun massasjepistolen kan bidra til å oppnå.

Pål Sidhu 

Har prøvd flere massasjepistoler uten å bli fornøyd, men Prime 3.0 fra VIVAGUN har overgått alle forventninger. Massasjepistolen sørger for å raskt løsne anspent muskulatur i nakke, rygg og ben. De medfølgende massasje hodene sørger for at det er mulig å behandle de ulike muskelgruppene målrettet og på korrekt måte.

Massasjepistolens viktigste egenskap er at den hjelper til å redusere smertenivået da anspente muskler kan behandles og forebygges. Vil på det sterkeste anbefale dette produktet.

#4 - Styrk immunforsvaret ved å øke sirkulasjonen.

Et sterkt immunforsvar er avgjørende for å beskytte kroppen mot sykdommer og infeksjoner. Mange faktorer påvirker immunforsvarets effektivitet, og en av dem er god blodsirkulasjon.

Når blodsirkulasjonen forbedres gjennom massasje med en massasjepistol, øker kroppens evne til å levere viktige næringsstoffer og hvite blodlegemer til alle deler av kroppen. Dette betyr at immunsystemet får bedre tilgang til og kan reagere raskere på potensielle trusler, som virus eller bakterier. Denne økte effektiviteten i immunsystemet kan bidra til å redusere risikoen for sykdom og holde deg friskere over tid.

I tillegg til den direkte fordelen av bedre sirkulasjon, gir massasjepistolen en ekstra bonus ved å bidra til å redusere stressnivået. Stress er kjent for å svekke immunsystemet over tid, og dermed kan en avslappende massasjepistoløkt hjelpe til med å motvirke denne effekten.
Mindre stress betyr at immunsystemet ditt kan arbeide mer effektivt og bedre takle de daglige utfordringene det møter.

Geir Rune

Har nå hatt Vivagun i snart 2 uker. Er positivt overrasket. Sliter med enn muskel ved skulderbladet og den har blitt mye bedre. Har ikke prøvd på hardeste nivå da den går veldig dypt. Dattera mi har også brukt den mye. Hun bruker den mye på leggene. Er kjempe fornøyd. 👍 Hilsen Geir Rune

#4

#5

#5 - Investering i velvære

Når du vurderer en Vivagun massasjepistol, er det viktig å se på den som en langsiktig investering i din generelle helse og livskvalitet. Det er ikke bare et tilbehør, det er et verktøy som gir deg kontroll over din fysiske velvære og gir deg muligheten til å leve livet ditt uten begrensninger.

Denne investeringen i din velvære er også en investering i ditt fremtidige selv. Ved å ta vare på kroppen din nå, kan du forebygge potensielle helseproblemer i fremtiden. Massasjepistolen er en måte å opprettholde en sunn og smidig kropp som kan støtte deg i alle livets faser, fra aktive eventyr til rolige øyeblikk med avslapning.

Så, se på din Vivagun massasjepistol som en verdifull investering i deg selv. Den gir deg muligheten til å ta vare på kroppen din, lindre ubehag, og oppleve livet uten begrensninger. Det er en gave til deg selv som gir tilbake dag etter dag, og som hjelper deg med å nyte hvert øyeblikk i livet til det fulle.

Liv Solli 

Denne massasjepistolen er veldig bra. Den har mange hastigheter og styrker og er kraftig. Den kommer også med mange ulike massasjehoder. Man har derfor mulighet til å bruke den på hele kroppen.

Denne hjelper meg (og hele familien) til å restituere fortere. Mine stive hofter etter løping blir mye bedre. Det samme gjelder stive legger. Denne lever helt klart opp til forventningene.

Over 13000 fornøyde nordmenn fjerner smertene sine med VivaGun

08/05/2023

Rima Seputyte

Veldig fornøyd! Kraftig, har mange forskjellige "hoder" og viktigst for meg at batteriet holder lenge! Anbefales!

 - Rima Seputyte  

Vivagun prime 3.0

02/04/2023

Christine Osen

Beste kjøpet jeg har gjort. Flere har fått prøve den og alle elsker den. Anbefales på det varmeste ♥️

- Christine Osen 

Vivagun prime 3.0

10/11/2022

Desmond OLeary

Vivagun is fantastic. It has helped me to be pain free for the first time in years. I highly recommend it :)

- Desmond OLeary 

Vivagun Prime 3.0

02/03/2023

Ina Pedersen

Bestilte for å hjelpe med rehabilitering av leggene mine etter trening, da jeg sliter med overbelastning. Har prøvd den litt nå, og er veldig fornøyd. Den laveste hastigheten gjør at jeg kan få en behagelig massasje, og den høyeste gjør at jeg får godt trykk der jeg trenger det. Det er mye utstyr med så har ikke fått testet alt enda, men den får tommel opp av alle oss som har testet den. Har hatt mindre plager med leggene etter jeg begynte å bruke den. Fint at den kom i en bærbar veske så den er lett å ta med seg, og massasjepistolen er lett å håndtere om ikke litt tung hvis man skal gjøre det på sin egen nakke for.eks. Men det må man nesten forvente når den er bærbar og med så god batteritid. Synes ikke den bråker så mye heller. Tommel opp fra meg 👍

Ina Pedersen 

Vivagun Prime 3.0

16/02/2020

Sergejs Turks

Både jeg og kone bruker denne.Vi er kjempe fornøyd!

- Sergejs Turks 

Vivagun Prime 3.0

14/09/2023

Daniel Kopperud Røed

Umiddelbar effekt! Etter å ha tyvlånt svigers sin julegave måtte jeg rett og slett gå til innkjøp av en egen. Og ikke minst trumfe svigers sin prime 2.0 ved å oppgradere til nyeste modell, nemlig prime 3.0. Et par ekstra munnstykker, hvor en av de som kun følger med til 3.0 er favoritten. Batteritiden på opptil 24 timer på en ladning skader ikke. Har slitt lenge med mange vonde ledd i kroppen; skuldre, nakke, rygg, knær, ankler etter mange år med forskjellige idretter og skadene som medfølger. Etter kort tids bruk kjente jeg effektene veldig fort, og har nå blitt en del av den daglige rutinen før sengetid. Levde absolutt opp til forventningene og kan godt skjønner hvorfor denne har kommet ut best i test.

10/10
5 av 5 stjerner
Terningkast 6
20 i stil

Daniel Kopperud Røed 

Vivagun Prime 3.0

12/02/2022

Eirik Fjone

Er strålende fornøyd med Vivagun Prime 3.0! Vi er en aktiv familie på to voksne og to barn, så denne blir brukt daglig av samtlige! Hjelper mot gangsperr, støle muskler, stiv nakke og skuldre, samt gjør restitusjonen raskere! Anbefales til alle som er glad i massasje og som er aktive!

- Eirik Fjone 

Vivagun Prime 3.0

02/01/2020

Ann cecilie Pettersen

Absolutt verdt pengene,jobber i barnehage å plages med skuldre å nakke. Den her holder det den lover helt klart!

- Ann cecilie Pettersen 

Vivagun Prime 3.0

Klar for å få din egne Vivagun Prime 3.0?

BRANSJELEDENDE GARANTIER

Du har 2 års full garanti på alle kjøp hos oss. Om det skulle være noe feil eller mangler, får du ny vare.

VI HJELPER DEG

Vi er alltid klare til å hjelpe deg via vår live-chat, e-post eller telefon. Både før du gjør et kjøp og etter.

HØY KVALITET

Våre massasjepistoler har vært testvinnere flere år på rad. Vi setter kvalitet høyt, laget for å vare.

100% FORNØYDSGARANTI

Angrer du på kjøpet ditt innen 100 dager, kan du enkelt og gratis returnere den mot pengene tilbake.