Vivagun er en norsk merkevare som startet høsten 2020. Siden det har nettbutikken og teamet vokst, og vi tilbyr nå veldig mye mer enn bare massasjepistoler, men det er de vi er mest kjent for siden vi tilbyr det beste av det beste! Vi har lager i Oslo, alle varene våres produkt testes mange ganger for å kunne tilby deg det beste av kvalitet. Vi har god kundeservice fordi vi setter ditt behov høyest, og løser alltid alle kundesaker slik at kunden vinner, for da vinner vi også!

VIVA ER HER FOR DEG

Nedover denne siden finner du svaret på det meste man kan lure på.

Les dette

Litt nyttig info

Her har vi svar på det meste man kan lure på! Vi hadde satt stor pris på om du kunne sjekket om svaret på spørsmålet ditt er her før du sender oss en henvendelse. Men vi tar selvfølgelig godt vare på deg om du skulle hatt noe spessielt du lurer på. Det kan ta mellom 24 - 48 timer før man får svar på henvendelser.

SPØRSMÅL OG SVAR OM KJØP OG RETUR

Her finner du nytting informasjon angående hvordan du returnerer, alt angående kjøpsprosessen og mye annet!

Gikk kjøpet mitt igjennom?

Når du har kjøpt en vare eller fler hos oss så skal du få en bekreftelsesmail på mailen du la inn i bestillingen.

Hvordan returnerer jeg varen?

Om du ønsker å returnere en vare så er det veldig viktig at du gir oss beskjed om at du gjør det via mail. Om ikke så får ikke vi registrert returen i vårt system og din betaling eller ordre generelt vil ikke bli oppdatert fordi returen går automatisk tilbake til vårt lager. 


For å gjøre en retur går du inn på vår returside her: RETUR


NB: Husk å gjøre returen i en forsvarlig innpakning. Om det er skader på produkt eller manglende deler så kan vi ta erstattnign for manglene eller skadene.

Koster frakt noe?

Frakt er gratis på alle kjøp over 700 kr. På kjøp under 700 kr vil frakt belastes.

Hvor lang angrefrist har jeg?

Du har en måneds angrefrist etter du har mottatt produktet. Du har 2 års garanti på produksjonsfeil, og kan kjøpe ekstra forsikring av oss som dekker de fleste andre skader som kan skje.

Jeg bestilte feil eller dobbelt!

Om du har bestilt dobbelt eller feil produkt så kan du sende en mail til kundeservice@vivagun.no og forklare situasjonen så kommer vi tilbake til deg ila 24 - 48 timer på virkedager. 

SPØRSMÅL OG SVAR OM LEVERINGSTID OG LEVERING

I perioder så har vi veldig kort leveringstid og i andre perioder har vi noe lengre leveringstid. Leveringstiden er alltid opplyst rett ved kjøpsknappen på alle produktsidene.

Hva er leveringstiden?

Bring sender deg sporing på SMS og Epost når de har scannet den inn i sitt system, men den kan være i fart før du får denne beskjeden fra dem.


Noen ganger kan produkter være en bestillingsvare eller stå på forhåndsbestilling. Da kan leveringstiden være noe lengre, og infoen står så nøyaktig det lar seg gjøre på produktsiden. Leveringstiden kan da være for eksempel 14 dager.


Vi selger ut alle våre varer veldig fort, så i perioder kan det være tomt på lager en liten stund. Uforutsette komplikasjoner med nye leveringer til vårt lager kan skje, og da prøver vi å holde deg som kunde oppdatert om det skulle skje noen forsinkelser.

Hvor blir varen min levert?

Varer blir først sendt til din postkasse, og om posten ser at den ikke passer her, så sendes den automatisk til nærmeste hentepunkt. Det kan for eksempel være en post i butikk eller et vanlig postkontor.

Jeg skrev inn feil adresse!

Feil kan skje! Send oss en mail med riktig adresse og si ifra at du ønsker den byttet, så ordner vi det så raskt vi kan. 

Jeg har fått sporing men den oppdaterer seg ikke!

Sporing fra posten oppdateres fortløpende. Noen ganger kan varen din ha blitt scannet inn men den kan sitte fast i en prosess ett sted eller sporing har bare ikke blitt oppdatert korrekt selv om den er på vei. Om det ser ut som at den kan ha stoppet opp så kan du kontakte posten angående problemet.

Jeg har ikke fått sporing?

Sporing kommer så raskt pakken er scannet og oppdatert av posten. Den kan noen ganger være litt forsinket. Men sporing kommer samme døgn som pakken sendes.

SPØRSMÅL OG SVAR OM MASSASJEPISTOLER

Lager massasjepistolen din lyd? Eller gir det ikke mening hva hodene er til? Her finner du svar.

Massasjepistolen min lager lyd!

Ikke frykt! Dette er et problem som ofte oppstår. En massasjepistol er et produkt som trenger at man smører innsiden med olje. Du kan se på det litt som en sykkel og hvordan en sykkel trenger å smøres med olja for at sykkelkjedet skal gå glatt rundt uten å knirke. En massasjepistol er på akuratt samme måte. 


Bruk en olje som heter WD 40 til dette. Ta ut hodet og spray to lette sprays inn i produktet der hodet sitter fast slik at oljen setter seg der hodet er festet. 

Hvordan bytter jeg hode på massasjepistolen?

Hold en hånd på skaftet av massasjepistolen. Bruk den andre hånden til å bestemt vri ut hodet vannrett ut av massasjepisolen. 

Noe er galt med massasjepistolen min!

Kontakt oss på mail nedenfor så skal vi se på saken :)

Kontakt oss

For henvendelser angående bestilling, produktspørsmål eller andre henvendelser, kontakt oss på:

Kundeservice@vivagun.no

Tilbake til forsiden