5 grunner til å kjøpe en massasjepistol

5 grunner til å kjøpe en massasjepistol - VIVAGUN

Om massasjepistoler

Massasjer har mange helsemessige fordeler. Massasjer kan hjelpe med lindring av smerte, reduksjon av stress og angst, forbedret søvn, og mer. Ulempen er at å få en profesjonell massasje ikke er noe man kan gjøre hver dag, både fordi det ikke passer inn i en travel hverdag, og fordi det koster mye penger dersom man gjør det ofte. 

En glimrende måte å få både fordelene med massasjer og samtidig unngå ulempene ved en profesjonell massasje, er å skaffe seg en massasjepistol. Med en massasjepistol kan du gi deg selv en glimrende massasje hjemme eller på farten, akkurat når det passer deg best.

1. Bærbarhet

Noe av det beste med massasjepistoler er at du kan lade dem opp og ta dem med deg hvor som helst. Det betyr at du for eksempel kan ta med deg massasjepistolen på treningssenteret og få deg en skikkelig god massasje rett etter trening, eller under trening for å lindre smerter i musklene.

2. Massasjepistoler reduserer stress og angst

Massasjepistoler lar deg gi deg selv en grundig massasje som lar kroppen slappe av og kan hjelpe til med å redusere stress og angst. En god massasje kan øke den parasympatiske responsen i nervesystemet, noe som reduserer følelsen av angst og stress. Det som er så supert med en massasjepistol er at du kan gi deg selv en massasje så ofte du vil, så hver gang du føler deg litt stresset er det bare å finne fram massasjepistolen.

3. Smertelindring 

Det er ingen hemmelighet at mange av oss har litt for lange dager på kontoret med dårlige sittestillinger, og mange av oss sliter med smerter i rygg og nakke. En av de beste måtene å lindre slike smerter på er med en dyp massasje ved hjelp av en massasje pistol. Massasjepistoler har den fordelen at de lar deg nå dypere, og mange massasjepistoler lar deg justere styrken og farten selv, slik at du kan påføre akkurat nok press på de stedene i kroppen som trenger det.

4. Perfekt i kombinasjon med trening

Mange elsker å bruke massasjepistoler når de trener, og det er flere måte en massasjepistol kan hjelpe deg med treningen din. Du kan for eksempel bruke massasjepistolen på de store muskelgruppene før du trener, dette forbedrer blodsirkulasjonen og fungerer som en form for oppvarming før du starter treningen. 

Mange liker også å bruke massasjepistolen under treningen når de har stive og såre muskler. Mellom to sett kan du bruke massasjepistolen på musklene for å få dem til å slappe av og lindre smerte. Dersom du foretrekker det kan du også vente med å bruke massasjepistolen til etter du er ferdig med trengingen, dette kan hjelpe deg med smertelindring og restitusjon. En god massasje etter trening kan også hjelpe deg med å unngå gangsperre og andre ubehageligheter dagen etter trening.

5. Perfekt for deg som liker massasjer

Konklusjonen er med andre ord at dersom du er interessert i fordelene som kommer med en god massasje bør du vurdere å skaffe deg en massasjepistol. Med en massasjepistol kan du gi deg selv gode massasjer så ofte du vil og hvor du vil. Uansett hvorfor du liker massasjer, vil du garantert elske å få en massasje som tar i bruk en massasjepistol. 

Leser neste

Mange måter å fjerne smerter i ryggen på - VIVAGUN

2 års FULL garanti

Du har 2 års full garanti på alle kjøp hos oss. Gjør en trygg handel her.

GOD kundeservice

Vi er alltid klare til å hjelpe deg via vår live-chat, e-post eller telefon.

HØY KVALITET

Våre massasjepistoler har vært testvinnere flere år på rad.

enkel retur

Angrer du på kjøpet ditt innen 30 dager, kan du gratis returnere den.