RECOVER
LIKE A PRO

MED DEN NORSKE TESTVINNEREN

VivaGun® - TERAPIPISTOLER

BLI KVITT STIVE OG STØLE MUSKLER EN GANG FOR ALLE.

Fysioterapeuter, idrettsutøvere, maratonløpere og vektløftere velger VIVAGUN.

✓ Dypere søvn og bedre søvnkvalitet etter bruk.

✓ Økt blodsirkulasjon.

✓ Mindre hodepine, migrene og spenninger i kroppen.

✓ Oppvarming av muskler før og etter trening.

✓ Raskere og mer optimal resitusjon.

✓ Muskelavslapning, smertelindring og lindring av arrvev.

Gi deg selv eller de du er glad i den massasjen kroppen fortjener.

Se alle våre modeller her: Massasjepistol

V I V A G U N®

PRISVINNER - NORGES STØRSTE MERKEVARE

V I V A G U N®

NORSK VAREMERKE - BEST I TEST 2021

VÅRE OMTALER OG PRISER

🏆 prime 3: best i test 2021

Vi er stolte over å være den beste massasjepistolen på markedet. Testen er utført av Getfitness, forbrukerliv og massasjeguru.

"Vivagun: Prime 3.0 utkonkurrerer enkelt og greit de andre modellene på markedet når det kommer til batteritid og slagdybde. Et knallgodt alternativ for deg som vil få god og lindrende massasje." - Test: GetFitness

TILBAKEMELDINGER

★★★★★

En terapipistol fra VivaGun forandret restitusjon for meg. Den gir meg mulighet til å yte bedre både på treningssenteret og hjemme.

David Nilsen

Personlig Trener, OSLO

★★★★★

Produktet brukes på mange av våre klienter med gode tilbakemeldinger. Tusen takk til kundeservice for hjelp.

Kim Thoresen

Fysioterapeut, MOSS

★★★★★

Jeg gikk for Mini modellen ettersom den er praktisk og enkel å ha med i treningbaggen. Nå er den alltid med og brukes daglig både før og etter trening. Anbefales!

Sara Baardsen

Utdannet PT, FREDRIKSTAD

★★★★★

En innertier av et produkt i min bok, den var overraskende stillegående og hadde en god styrke. Kjenner smerter i rygg allerede er på vei til å bli bedre.

Erik Johansen

MMA-utøver, BERGEN

★★★★★

Jeg elsker massasjepistolen min fra Viva. Den er alltid med meg i treningsbaggen. Et perfekt redskap før og etter lange og intensive økter.

Jannicke Sahlberg

Maratonløper, SKI

★★★★★

Jeg bruker massasjepistolen daglig. Både jeg og mine klienter elsker den. Anbefales til deg som trener jevnlig.

Joakim Juhl

Fitness Coach, OSLO

★★★★★

Et utmerket produkt til restitusjon og velvære. Massasjepistol av stor styrke, uten høy lyd.

Asle Fagerland

Personlig Trener, STAVANGER

TOPPMODELL

Vivagun® - PRIME 3.0
Vanligpris 4.990 kr Salgspris 2.990 kr
/

BEST I TEST 2021: Oppdatert versjon av vår tidligere testvinner og bestselger med over 5.000 fornøyde kunder. Øker restitusjons-nivået ditt til en brøkdel av prisen av fysioklinikk-timer. Behandlingen kan enkelt gjøres fra din egen stue eller på farten med vår lette og stillegående VivaGun PRIME 3.0. 


BESTSELGER

Vivagun® - PRIME 2.0
Vanligpris 3.990 kr Salgspris 1.990 kr
/

Vår bestselgende og testvinnende massasjepistol. Den er nøye testet og utviklet i samarbeid med profesjonelle norske idrettsutøvere og fysioterapeuter. Vunnet over 5 ulike norske tester. Vi er så sikre på at du vil elske den at vi tilbyr 100% fornøydsgaranti.


NYHET: PORTABEL & STERK

Vivagun® - MINI
Vanligpris 2.990 kr Salgspris 1.490 kr
/

Dette er en veldig praktisk massasjepistol. MINI er markedets minste massasjepistol og kan enkelt tas med over alt. Utstyrt med en sterk, stillegående og børsteløs motor. MINI er på størrelse med en iPhone.


Hvem er en VivaGun® for?

For idrettsutøvere: Lindre muskelsårhet etter trening og gir raskere restitusjon.

For personlig fysioterapi: Lett smertelindring og øker blodsirkulasjon.

Personer med en stressende hverdag som anstrenger seg fysisk eller psykisk. Fysisk og psykisk arbeid påvirker blodstrømmen i kroppen, og anstrenger muskler. Den dype massasjen en VivaGun tilbyr vil øke blodstrømmen til muskler som vil hjelpe deg å løsne opp høye skuldre grunnet stress.

Annet fysisk arbeid trenger også restitusjon, en prosess om kan effektivt gå fortere med en VivaGun. Bedre stimulerte muskler fremmer bedre søvn.

Treningsutøvende personer av alle nivåer som belaster muskler. Går du på gymmen i ny og ne? Er du toppidrettsutøver?

En VivaGun er et must have for alle nivåer av sportsutøvere.

Det er vel kjent at restitusjon er like viktig som den fysiske aktiviteten.

Ofte Stilte Spørsmål

Her er noen generelle retningslinjer for hvor ofte eller hvor mye du skal bruke en massasjepistol:

Muskelaktivering – 30 sekunder: Før en treningsøkt eller aktivitet må du målrette musklene dine med massasjepistolen i opptil 30 sekunder for å aktivere muskler og nervefibre.

Muskelaktivering – 15 sekunder:  Bruk massasjepistolen midt under en treningsøkt i ca 15 sekunder på hver muskelgruppe. Muskler som begynner å bli trette eller får en liten krampe kan gis et løft med ytterligere 15 sekunders økt.

Gjenoppretting og smertelindring – 2 minutter: Etter trening kan du trygt bruke massasjepistolen i opptil 2 minutter på hver muskelgruppe. Denne prosessen kan gjentas gjennom dagen med minst 1-2 timers hvile imellom.

Hvis du ikke har brukt massasjepistoler, må du vurdere toleransen din ved å bruke massasjepistolen ikke mer enn en gang om dagen.

Ballen – Det mest brukte massasjehodet for massasjepistol. Avhengig av produsent, er den laget av enten tett gummi eller herdet skum. Den er designet for å behandle både store og mellomstore muskler, og er generelt sett den mest allsidige.

Det flate hodet – Et flott multifunksjonsutstyr. Fra pecs til glutes, er det flate hodet i stand til å gi en tettere massasje kontra den store ballen. Den har ikke skarpe kanter, så den vil derfor ikke skade deg hvis du tilfeldigvis kjører over et bein mens du masserer.

Kulen – Best brukt på triggerpunkter eller knuter. Dette massasjehodet er flott for å virkelig fokusere på et bestemt sted på kroppen. For eksempel områder rundt skuldrene eller forskjellige festepunkter for leddbånd.

Gaffelhodet – Det tosidige hodet lar deg målrette massasjen mot områder som ryggraden, og kan være nyttig for ryggsmerter. Den kan også brukes til andre steder som leggmusklene eller langs akillessene.

Hvis du bruker den med forsiktighet, kan du bruke en massasjepistol på nakken. Dårlig holdning og lengre perioder med å sitte bidrar til nakkesmerter. Faktisk fant en studie at 50-70% av alle voksne opplever nakkesmerter i løpet av livet.

For å bruke en massasjepistol for nakkesmerter, anbefaler vi at du først vurderer toleransen din mot slagverkene som produseres av massasjepistolen. Å bruke for mye press kan potensielt forverre nakkesmerter.

Våre massasjepistoler er designet og utviklet for å være profesjonelle, og samtidig gi en høy effekt for daglig bruk. Lang batteritid, riktig styrke og riktig utstyr.

Våre enheter har fått tillit og blir brukt av mange ulike personer, som for eksempel:

Personlig trenere

Fysioterapeuter

Vanlige forbrukere

Personer som trener styrke

Personer som løper regelmessig

Kjente idrettsutøvere

Dette spørsmålet får vi daglig og vi hjelper deg gjerne med dette. Du kan også ta en prat med oss via LiveChat, telefon eller e-post: Kundeservice@VivaGun.no

Viktige faktorer: Hvor vil du gjøre behandlingene, hvor viktig er dybden/styrken? Hvilken budsjett har du sett for deg å investere med?

Aktiv og ønsker å ha med massasjepistolen på treningssenter eller ut: MINI

Veldig aktiv og ønsker å ta behandlingene hjemme: PRO eller ELITE.

Medium aktiv og ønsker en medium størrelse på massasjepistolen: PRIME 3.0 eller ELITE.

Ønsker en best mulig massasjepistol til lavest mulig pris: PRIME 2.0 (Eller 3.0 om du ønsker det lille ekstra).